StartsidenIntroduksjonFrukt og bærKaffeEggBøkerEssenser

DISCLAIMER

Vi garanterer ikke at all informasjon som presenteres på våre sider er feilfri. Finner du feil setter vi pris på tilbakemelding.

Vi har intet ansvar for noe som måtte oppstå som følge av eventuelle problemer eller feil ved våre websider, inkludert skade eller tap som måtte påføres en bruker, herunder indirekte eller avledet skade eller tap, eller tap av fortjeneste.

På våre sider er det linker til andre websider. Vi er ikke ansvarlig for at disse sidene er tilgjengelige, heller ikke ansvarlig for om informasjonen som presenteres på slike sider er riktig eller om den er i overensstemmelse med gjeldende rett.

På våre sider vises reklamebannere og tekstreklame for å gi inntekter til betaling av domenenavn og webhotell. Vi er ikke ansvarlig for innholdet i reklamene, og vil ikke knyttes til reklamens budskap. Dersom reklametekster ikke samsvarer med norsk lovgivning ber vi om tilbakemelding slik at reklamen kan fjernes.

Vi oppfordrer ikke til ulovlige handlinger. Bruk den informasjonen som presenteres på våre sider i henhold til lovene i det landet du bor!

Husk at stort forbruk av alkohol er helseskadelig. Et alkoholkonsum på mer enn 40 g per dag (tilsvarende ca. 1 dl 40% vodka), og i noen tilfeller også mindre mengder alkohol, kan gi helseskade. Vi oppfordrer til et moderat alkoholkonsum! Vær også oppmerksom på at likører har høyt sukkerinnhold og derfor mange kalorier.

Om oss | Disclaimer | Personvern | Kontakt oss

Oppdatert 03.05.2015. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Copyright © Liqueurweb 1999-2015 - All rights reserved

Webnettverk: CacaoWeb - Oppskrifter på sjokoladekaker